skip to Main Content

PROJECT

Vreugdenhil Dairy Foods

< terug naar home

Optimalisatie traject

Opdrachtgever: Vreugdenhil Dairy Foods in Nijkerk

Vreugdenhil Dairy Foods is een van de grootste producenten van melkpoeders wereldwijd. Al ruim zestig jaar brengen zij instant melkpoeders op de internationale consumentenmarkt. Ook maken ze zuivelingrediënten voor de levensmiddelenindustrie.

De opdracht

Vanaf september 2014 werkzaam in optimalisatie & efficiency transport & logistiek afdeling. Vervoer over de weg door geheel Europa.

16 uur per week.

In schoolvakanties fulltime meedraaien in de operatie.

Het resultaat

Gestart met meedraaien op de afdeling Transport & Logistiek om een goed beeld te krijgen van de dagelijkse operatie. Veel gecommuniceerd met en tussen verschillende afdelingen om processen efficiënter te laten verlopen. Scoren > 98% op leveringen naar klanten.

Uiteindelijk een twee wekelijks overleg met divisie Barneveld geïnitieerd om knelpunten en nieuwe ideeën vast te leggen en in processen uit te werken en uit te dragen.

Vanaf september 2014 verantwoordelijk geworden voor de inbound van melkpoeders. De markt veranderde naar kopers,- in plaats van verkopers markt. In samenwerking met veel opslag locaties in Nederland en vervoersbedrijven de opslag van een groot aantal melkpoeders voor elkaar gekregen.

Adviserend voor collegae in persoonlijke ontwikkeling trajecten, productie planning en opstart Customer Service afdeling.

Referentie

Suzanne Kuster is interim projectmanager supply chain binnen Vreugdenhil. Als zelfstandige business change manager heeft ze veel (werk)ervaring opgedaan binnen commerciële bedrijven en stichtingen. Haar specialisme is om bedrijven te adviseren en begeleiden bij veranderingen in strategische, tactische en operationele bedrijfsvoering en -processen. Binnen de supply chain afdeling van Vreugdenhil heeft ze verbeteringen doorgevoerd in bedrijfsprocessen om deze efficiënter en winstgevender te maken.

Lenard de Groot – projectleider
3 maart 2016

Contact

Kuster Management, Suzanne Kuster is sterk in concept denken, projectmanagement, bedrijfsadvies, verandertrajecten, relatiebeheer en 1:1 sessies die open, eerlijk en direct zijn.

Heeft u iemand nodig die met u in een door u te bepalen tempo, met u door het bedrijf gaat, een samenwerking start met u, met u een uitvoerend plan maakt en samen een voor u gewenst resultaat gaan bereiken? Neem dan contact met mij op. Wij gaan dan op een eerlijke, open en directe wijze aan de slag!

Dagdelen van minimaal 2 uur. ’s Avonds is geen probleem, mits het tijdig gepland wordt. Uurtarief is nader overeen te komen.

Back To Top