skip to Main Content

PROJECT

Pluryn Nijmegen

< terug naar home

Opstart nieuwe locatie

Opdrachtgever: Pluryn in Nijmegen

Ieder mens heeft recht op gelijke kansen en mogelijkheden. Ook met een handicap of als de problematiek complex is. Pluryn helpt bij het vergroten van kansen op een gelijkwaardige plek in de samenleving. Pluryn staat open voor iedereen en voor alle zorgvragen. Daarbij werken we samen met anderen om duurzame resultaten te behalen.
Het individuele doel van de cliënt is leidend. In ons werk gaan we een respectvolle relatie aan met mensen. Het vertrekpunt daarbij is dat een ieder zoveel mogelijk zelf vorm geeft aan zijn of haar leven.

Wij zijn dynamisch en innovatief en treden zonodig buiten gebaande paden. Wij gaan door waar anderen stoppen om kansen en mogelijkheden voor cliënten te benutten. Pluryn onderneemt daarin met durf, visie én toewijding.

Medezeggenschap van cliënten en medewerkers ziet Pluryn als voorwaarde voor een open organisatie. Dit omdat wij geloven in ‘gedragen’ ontwikkelingen.
Medewerkers van Pluryn creëren, krijgen en benutten kansen. Zij staan stevig in het leven, zijn inspirerend, professioneel, respectvol en trots op de resultaten die cliënten behalen. Voor medewerkers met een achterstand tot de arbeidsmarkt een leerplek opgezet.

De opdracht

Projectplanner, coördinator en opstarten van een nieuwe leerplek Gasterij BliXem, Profetenlaan 2, Heilig Landstichting.

Het resultaat

In maart 2014 gestart met de Gasterij leegruimen, schoonmaken en opnieuw opbouwen voor de opening eind maart 2014. Daarna meegedraaid op de locatie om cliënten in te werken en er zo achter te komen wat er nog niet aanwezig was of duidelijk op de locatie.

De locatie was zelfredzaam na drie maanden. Het project afgerond en weggegaan.
De leerplek heeft door omstandigheden geen goede kans gekregen en werd in het najaar van 2014 gesloten.

Contact

Kuster Management, Suzanne Kuster is sterk in concept denken, projectmanagement, bedrijfsadvies, verandertrajecten, relatiebeheer en 1:1 sessies die open, eerlijk en direct zijn.

Heeft u iemand nodig die met u in een door u te bepalen tempo, met u door het bedrijf gaat, een samenwerking start met u, met u een uitvoerend plan maakt en samen een voor u gewenst resultaat gaan bereiken? Neem dan contact met mij op. Wij gaan dan op een eerlijke, open en directe wijze aan de slag!

Dagdelen van minimaal 2 uur. ’s Avonds is geen probleem, mits het tijdig gepland wordt. Uurtarief is nader overeen te komen.

Back To Top