skip to Main Content

PROJECT

Ondernemers in Bedrijf Apeldoorn

< terug naar home

Opstart en behoud regio ondernemers netwerk

Opdrachtgever: Ondernemers in Bedrijf in Apeldoorn

Ondernemers in Bedrijf is een overkoepelende netwerkorganisatie, actief in 27 regio’s met meer dan 2200 aangesloten ondernemers. Een netwerkclub waar ondernemers samenwerken, relaties onderhouden en nieuwe contacten opdoen in een informele setting.

De opdracht

Regiomanager Nijmegen in Bedrijf. Regio opstarten in Nijmegen en succesvol maken voor ondernemers uit Nijmegen en regio Nijmegen.

Gestart in november 2013 tot heden.

Het resultaat

Een hechte groep ondernemers (>75) uit Nijmegen en regio Nijmegen bij elkaar gekregen door middel van koude en warme acquisitie. De groep ondernemers werkt nauw samen met een hoge gunfactor, professionele inzet, meerwaarde (=omzet) voor elkaar en dat alles in een open sfeer.

Contact

Kuster Management, Suzanne Kuster is sterk in concept denken, projectmanagement, bedrijfsadvies, verandertrajecten, relatiebeheer en 1:1 sessies die open, eerlijk en direct zijn.

Heeft u iemand nodig die met u in een door u te bepalen tempo, met u door het bedrijf gaat, een samenwerking start met u, met u een uitvoerend plan maakt en samen een voor u gewenst resultaat gaan bereiken? Neem dan contact met mij op. Wij gaan dan op een eerlijke, open en directe wijze aan de slag!

Dagdelen van minimaal 2 uur. ’s Avonds is geen probleem, mits het tijdig gepland wordt. Uurtarief is nader overeen te komen.

Back To Top