skip to Main Content

PROJECT

CSV Apeldoorn

< terug naar home

Bestuursfunctie (vrijwilligerswerk)

Opdrachtgever: CSV Apeldoorn

csv Apeldoorn werd op 1 juni 1946 opgericht en heeft circa 1200 leden. Het is een traditionele zaterdagvereniging. De teams spelen hun thuiswedstrijden op Sportpark Orderbos. Het eerste elftal komt uit in de Hoofdklasse C.

De opdracht

Bestuurslid Hospitality CSV Apeldoorn. Als bestuurslid verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 50 vrijwilligers en medewerkers die de hospitality verzorgen. Daarnaast verantwoordelijk voor realisatie van externe verhuur, evenementen organisatie, leveranciersbeleid, inkoop, sponsors en dagelijks bestuur.

Het resultaat

Expertise en ervaring ingezet op vrijwillige basis om van betekenis te kunnen zijn voor de voetbal vereniging. Een rendabelere situatie neergezet van de afdeling Hospitality door veel omzet te genereren, vrijwilligers te motiveren en kosten te verlagen.

Contact

Kuster Management, Suzanne Kuster is sterk in concept denken, projectmanagement, bedrijfsadvies, verandertrajecten, relatiebeheer en 1:1 sessies die open, eerlijk en direct zijn.

Heeft u iemand nodig die met u in een door u te bepalen tempo, met u door het bedrijf gaat, een samenwerking start met u, met u een uitvoerend plan maakt en samen een voor u gewenst resultaat gaan bereiken? Neem dan contact met mij op. Wij gaan dan op een eerlijke, open en directe wijze aan de slag!

Dagdelen van minimaal 2 uur. ’s Avonds is geen probleem, mits het tijdig gepland wordt. Uurtarief is nader overeen te komen.

Back To Top